Pages

Subscribe:

Pagini

categ

Galaţiul - furnizor de talente !






Galaţiul este furnizor de talente! Cătălina Godică are doar 15 ani, dar este o domnişoară talentată şi muncitoare, pasionată de muzică şi arte marţiale. Este campioană la taekwondo de trei ori şi a cântat la concerte în Galaţi şi în alte oraşe.




Când alţii adolescenţi de vârsta ei încă mai savurează aroma iresponsabilă a copilăriei, petrecându-şi timpul în faţa calculatorului sau prin parcuri ori baruri, Cătălina, cântă, dansează, se antrenează, face repetiţii, şedinţe foto, participă la spectacole, la emisiuni televizate din Galaţi ori din Bucureşti. Eforturile i-au fost răsplătite prin căştigarea a numeroase premii importante la concursurile şi festivalurile de muzică.


Cătălina ne-a dovedit în nenumărate rânduri că are talent. Familia şi prietenii o susţin şi sunt foarte mândri de activitatea ei.


Dacă nu aţi aflat încă, Kătălina (numele ei de scenă înregistrat la OSIM) are o nouă piesă "I'm on fire"!


Va aparea în două variante, una mai scurtă, probabil versiunea pentru radio şi cea de-a doua, "extended version" pentru cluburi. Sună extraordinar de bine, mai ales că a fost creată de acelaşi compozitor, care a compus Chica Boom a lui Dan Bălan.


Cătălina, tine-o tot aşa! Te iubim şi te susţinem! Aşteptăm cu nerăbdare lansarea oficială a melodiei cât şi a videoclipul pentru


"I'm on fire"!!























6 opinii:

  1. Deci...ca sa ma prezint...eu sunt Lulu..sunt colega cu Katalina ...si prietena si pot sa va asigur ca e o fata super...o prietena pe cinste si o fire ambitioasa.:X
    Multa sanatate noroc in continuare ca sa auzim cat mai curand mai multe melodii :*
    Te iubim Creatzo >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc Lulu pentru opinia ta.
    Poate că eşti şi tu de acord că ar fi mai bine să stârpim prin ignoranţă sămânţa "ciupercilor care apar dupa ploaie" şi să facem loc talentelor veritabile, precum e Kătălina.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.youtube.com/watch?v=CGbqjReY_I8

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.youtube.com/watch?v=CGbqjReY_I8

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Comentaţi, deci existaţi!

Real SEX Over Internet

Bucura-te de fiorul de a-ți lasă iubitul sa preia controlul! Achiziționează acum VibraToy și trăiește împreuna cu partenerul tău o experiență de neuitat! Lovense Internet Enabled Sex Toys