Pages

Subscribe:

Pagini

categ

Galaţiul - furnizor de talente !






Galaţiul este furnizor de talente! Cătălina Godică are doar 15 ani, dar este o domnişoară talentată şi muncitoare, pasionată de muzică şi arte marţiale. Este campioană la taekwondo de trei ori şi a cântat la concerte în Galaţi şi în alte oraşe.




Când alţii adolescenţi de vârsta ei încă mai savurează aroma iresponsabilă a copilăriei, petrecându-şi timpul în faţa calculatorului sau prin parcuri ori baruri, Cătălina, cântă, dansează, se antrenează, face repetiţii, şedinţe foto, participă la spectacole, la emisiuni televizate din Galaţi ori din Bucureşti. Eforturile i-au fost răsplătite prin căştigarea a numeroase premii importante la concursurile şi festivalurile de muzică.


Cătălina ne-a dovedit în nenumărate rânduri că are talent. Familia şi prietenii o susţin şi sunt foarte mândri de activitatea ei.


Dacă nu aţi aflat încă, Kătălina (numele ei de scenă înregistrat la OSIM) are o nouă piesă "I'm on fire"!


Va aparea în două variante, una mai scurtă, probabil versiunea pentru radio şi cea de-a doua, "extended version" pentru cluburi. Sună extraordinar de bine, mai ales că a fost creată de acelaşi compozitor, care a compus Chica Boom a lui Dan Bălan.


Cătălina, tine-o tot aşa! Te iubim şi te susţinem! Aşteptăm cu nerăbdare lansarea oficială a melodiei cât şi a videoclipul pentru


"I'm on fire"!!























Real SEX Over Internet

Bucura-te de fiorul de a-ți lasă iubitul sa preia controlul! Achiziționează acum VibraToy și trăiește împreuna cu partenerul tău o experiență de neuitat! Lovense Internet Enabled Sex Toys