Pages

Subscribe:

Pagini

categ

Pantofi ciudaţi (II)


Inovaţia electronică şi moda, merg în acelaşi pas pentru a îmbina utilitatea cu buna dispozitie pe care o conferă un pantof multimedia. Prin cadenţa paşilor te poţi bucura de o melodie lentă sau una energizantă, după caz. La o plimbare romantică cu iubitul în parc, aţi putea fi acompaniaţi de un „love song” ca în filme. Probabil că aceşti minunaţi pantofi ar fi de mare ajutor şi dimineaţa când sunteţi în întărziere la servici. Ritmul alert v-ar înveseli iar drumul către birou ar părea mai scurt.

Pantofi ciudaţi (I)Aceste încălţări par a fi inspirate din romanele Marchizului de Sade, deoarece provoacă o durere crâncen de plăcută pentru o reprezentantă a sexului frumos care doreşte să fie “diva” absolută la o petrecere bizară.

Interesant este că tocurile acestor pantofi te duc cu gandul la peniţele de stilou. Probabil cele care scriu “cu picioarele” posedă o astfel de încălţăminte.

Real SEX Over Internet

Bucura-te de fiorul de a-ți lasă iubitul sa preia controlul! Achiziționează acum VibraToy și trăiește împreuna cu partenerul tău o experiență de neuitat! Lovense Internet Enabled Sex Toys