Pages

Subscribe:

Pagini

categ

Tarife spirituale

Dis de dimineaţă sfântă de miercuri, maicămea a binevoit să mergem în pelerinaj la Bisericile din oraş.

Pe un ger de-mi cădea nasul, am luat-o la pas către locaşurile sfinte. Am vizitat 4 Biserici într-o zi, cum nu am vizitat în 6 ani. Recunosc că nu prea sunt dusă la Biserică (la propriu şi la figurat), dar azi mi-a dar maxim. "Hai şi la Sf. Mihail şi Gavril, hai şi la Sf. Nicolaie că e aproape, şi la Sf. Ana, dar şi la Sf. Spiridon şi gata". Dumnezeu să mă ierte, dacă am înţeles mare lucru din cuvântările preoţilor. Unul vorbea/citea atât de repede de parcă ar fi dorit să intre în "Cartea Recordurilor" cu maximum de cuvinte rostite pe minut, fapt ce m-a făcut să obosesc psihic, chinuindu-mă să mă concentrez şi să înţeleg ce bâiguie (predică). Altul mi-a pus la grea încercare acuitatea auditivă. Mă întreb ce o fi auzit persoanele mai în vârstă, deoarece mai toate purtau căciuli groase de blană ori clasicul fes cu batic deasupra, care le acopereau urechile.

Având în vedere situaţia, gândurile mele au zburat la vremea de afară, la căţeii din faţa Bisericii care se jucau în zăpadă, la ce am visat noaptea trecută.... la criza mondială....

La final am făcut un studiu de piaţă la niscaiva produse şi servicii bisericeşti. Preţul lumânărilor variază între 0,40 ron şi 0,70 ron. Rugăciunea de 40 de zile între 10 ron şi 30 ron + 1 litru de ulei, 1kg de făină şi 10 lumânări, pentru slujba de mulţumire 5 pâini, o lumânare şi o sticlă de suc cu sau fără acid, ambele variante sunt primite drept jertfă de către Dumnezeu + ceva şpagă la preot sau la cutia milei.

Părerea mea este că Bunul Dumnezeu te iartă şi îţi îndeplineşte dorinţele, doar dacă îl răsplăteşti şi tu cu ceva "ochi de drac". Am impresia că Dumnezeul şi Diavolul au pus de un contract gras între ei. Asta îmi aminteşte de marile corporaţii farmaceutice în colaborare cu laboratoarele de virusologie ale teroriştilor. Diavolul te atrage în păcat, Dumnezeu îţi cere bani ca să te ierte. Acuma sunt curioasă cine e plătit la procent :))

Nu mi-o luaţi în nume de rău, a fost o glumă. Cineva drag m-a sfătuit să nu fac ce face preotul, ci doar ce predică el.

Consider că religia, credinţa este un lucru foarte intim. Te poţi ruga în linişte în confortul casei tale, sau în gând în timp ce te deplasezi cu maxi-taxi. Nimeni nu ştie mai bine ca tine ce îţi doreşti şi numai faptele tale, rugăciunile rostite de tine şi efortul tău spiritual au rezonanţă către Divinitate.

Real SEX Over Internet

Bucura-te de fiorul de a-ți lasă iubitul sa preia controlul! Achiziționează acum VibraToy și trăiește împreuna cu partenerul tău o experiență de neuitat! Lovense Internet Enabled Sex Toys