Pages

Subscribe:

Pagini

categ

Oraşul viselor

Este incredibil ce se întâmplă în oraşul nostru. Vezi la tot pasul dughene cu geamuri acoperite cu autocolant viu colorat, care îmbie căutătorii de senzaţii "înalte" să se aventureze în lumea viselor. Din nefericire, este vorba de magazinele de vise. Magazinele în care sunt comercializate aşa zisele „droguri uşoare” sub denumirea oficială de substanţe etnobotanice, au devenit în Galaţi cea mai profitabilă afacere a momentului, afacere care a scăpat de sub control având în vedere numărul lor care creşte de la o zi la alta, mai nou, acum pe internet.
Lucrul cel mai grav este că aceste magazine sunt amplasate în apropierea instituţiilor de învăţământ, fapt ce poate tenta adolescenţii teribilişti cu probleme de personalitate specifice vârstei. Vă puteţi imagina că poate tocmai în momentul acesta copii dumneavoastră pentru care v-aţi dedicat întreaga viaţă şi pentru care munciţi din greu pentru a le asigura un trai decent şi a-i menţine sănătoşi, pot pica foarte uşor în plasa ofertanţilor de „vise”?
Este strigător la cer să vezi cum parlamentarii noştri se învârt în jurul cozii, întârziind găsirea unor soluţii de a închide definitiv aceste locaţii cu activitate periculoasă asupra oamenilor. Nu-mi rămâne să cred, că aceştia au interese ascunse, iar zicala românească „sărac dar curat” în cazul de faţă „sărac dar sănătos” nu mai are nici o valoare. Criza economică îi împinge pe conducătorii sistemului de stat „ închidă ochii” la astfel de activităţi ilegale, pentru a mai aduce ceva bani la buget, fapt revoltător deoarece trebuie să plătim cu sănătatea semenilor noştri.
Culmea este că Ordonanţa de urgenţă adoptată pe 10 februarie 2010 de Guvern, prin care se interzic unele plante cu efect halucinogen, cuprinde o listă de 36 substanţe, care de regulă, se găsesc în farmacii şi nu au fost vândute niciodată în magazinele de vise. Cert este că întocmirea listei cu substanţe, nu a fost pe baza unor cercetări temeinice, de unde pot concluziona că au făcut-o intenţionat pentru a favoriza în continuare această activitate. Acest lucru nu face decât să prolifereze în continuare minunata afacere a lui Alin Rotaru, cel mai important distribuitor de plante etnobotanice din ţară.
Ce ar însemna să mergeţi prin oraş şi să daţi numai de „visători”? Oare cum ar fi un trafic în orasul acesta cu şoferi utilizatori de droguri uşoare, care îşi închipuie tot felul de fantasme, oare cum ar fi în instiţutiile publice la care apelezi pentru diferite servicii şi te tratează sub influenţa unor astfel de droguri? Aceste droguri sunt motivul unor adolesceti, care îşi pierd şi ultima urmă de respect faţă de părinţi. Aceste droguri nu fac decât să distrugă societatea care generaţii întregi de oameni s-au chinuit să o facă, aducandu-ne înapoi în evul mediu.

Poate un moment în care aş vedea utile drogurile, sarcastic vorbind, ar fi sfârşitul anului 2012, când ştim că nu mai scăpăm şi în acele ultime momente, unii din noi am alege să le trecem cu zâmbetul pe buze.

2 opinii:

  1. Problema nu ţine nici de criză, nici de nimic, ci d eo mână de aleşi ai neamului care nu se pun de acord din cvarii motive.
    Ediorialul pentru Lateş, să înţeleg :)

    Eu momentan să-i dau drumul în online celui scris de mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt de acord cu inchiderea acestor magazine furnozare de vise frumoase,dar nesanatoase.din pacate f multi oameni pica in plasa asta asa de inselatoare a efectelor drogurilor,si uita sa se mai opreasca.cand realizeaza ca au exagerat deja e prea tarziu si se lasa oricu sechele ,ori cu patru scanduri si o perna.
    desigur ca avem si organe care ar trebui sa ia initiative drastice ,dar suntem o tara destul de corupta ca sa ne putem ocupa cu problemele reale si grave.

    RăspundețiȘtergere

Comentaţi, deci existaţi!

Real SEX Over Internet

Bucura-te de fiorul de a-ți lasă iubitul sa preia controlul! Achiziționează acum VibraToy și trăiește împreuna cu partenerul tău o experiență de neuitat! Lovense Internet Enabled Sex Toys