Pages

Subscribe:

Pagini

categ

Criza de Lei, Exces de Boi

KK-MAKA- Imnul Crizei, interpretat de grupul Comedis SRC, este o parodie după melodia Shakirei, Waka Waka, care a fost și imnul Campionatului Mondial de Fotbal de anul acesta.


KK-MAKA  face haz de necaz.
 Mai că-ți vine să-ți plângi dansezi de milă!


   "In 2006 se cumparau case, cu buletinul isi lua o plasma tot cretinul, in 2010 o frecam la rece, s-a terminat, a cosumat, dracul ne a luat, bugetul e in galeata, iar tara-i scufundata.
Refren: Ne intrebam de ce eh eh criza asta ee, mult mai rea, aici la noi si Udrea ii din plescoi. Si au taiat salariile, KK-Maka eh eh, fara bani n-ai ce sa faci: Ne mutam in copaci ! Suntem ca maimutele, KK-Maka eh eh, creste si inflatia, exact ca in Africa.


   E jale mare, prin buzunare, Ponta si Crin si-o trag putin si urla tare, Base cu barca, Boc e cu vaca! Remaniere, nici o placere doar KK-Maka. Toti o patesc, desteptii, dar nu suntem cat frectii(?).


   Refren : Ne intrebam de ce eh eh criza asta-i ee mult mai mare aici la noi si Udrea ii din plescoi. Si au taiat salariile KK-Maka eh eh, fara bani n-ai ce sa faci: Ne mutam in copaci ! Suntem ca maimutele, KK-Maka eh eh, creste si inflatia, exact ca in Africa.


   Avela majoni, bigi bigi mama one e to zet, akti siki la majoni bigi bigi mama from East to West. Baieti : La palatul Victoria, vorbim ca in Africa, asta-i jungla de la noi, fara lei ,dar cu multi boi. Si au scumpit bananele, le cojim si asta e, fara bani n-ai ce sa faci: KK-Maka prin copaci! Urla ca maimutele, toate sindicatele. Leul nostru-i de belea, nu-i rege ca in Africa. Mugetarii, KK-Maka, asta-i jungla de la noi, fara lei dar cu boi. Mugetarii KK-Maka. Uite si inflatia, exact ca in Africa... Exact ca in Africa. Exact ca in Africa. Criza ca-n Africa. Criza ca-n Africa."

0 opinii:

Trimiteți un comentariu

Comentaţi, deci existaţi!

Real SEX Over Internet

Bucura-te de fiorul de a-ți lasă iubitul sa preia controlul! Achiziționează acum VibraToy și trăiește împreuna cu partenerul tău o experiență de neuitat! Lovense Internet Enabled Sex Toys