Pages

Subscribe:

Pagini

categ

Halloween-ul la Galați

Apostat de "naționaliști" pe motiv că este sărbătoare made în SUA, Halloween-ul și-a câștigat oarecum adepți și pe meleagurile românești. La noi, noaptea de 31 octombrie s-a transformat într-un pretext pentru încă o distracție cu prietenii.

De asemenea, patronii de localuri s-au adaptat la "cererea pieții" și își decorează special barurile cu tot felul de dovleci ciopliți în diferite figuri geometrice ce simbolizează anumite grimase, chelnerii defilează printre mese îmbracați în pelerine care imită aripile liliecilor iar animatoarele își lasă "cornițele" la iveală, precum și dinții de vampir, proaspăt șlefuiți. Astfel, amatorii de distracții garantate au o plajă interminabilă de senzații tari în această seară.

Senzații tari și "dureroase" a avut și un amic de-al meu care și-a petrecut seara de Halloween într-un club din Galați. Tipul s-a minunat de aptitudinile animatoarelor zvelte precum niște căprioare și s-a gândit s-o facă pe "BEAT -Men", exersându-și talentul de echilibristică pe marginea unei canapele din club. Era de așteptat ca efectul alcoolului să-și facă și el apariția iar ... petrecărețul nostru a alunecat și si-a rupt dinții de colțul unei mese. Astfel, dragul meu amic, și-a creeat o adevărată imagine de Hallowen, unde durerea și groaza nu au lipsit.

Ajuns la urgențe, a "colindat" medicii cu "Trick or Treat" în speranța că își va recăpăta zâmbetul curățat de sânge.

So ... Happy Halloween! :)

0 opinii:

Trimiteți un comentariu

Comentaţi, deci existaţi!

Real SEX Over Internet

Bucura-te de fiorul de a-ți lasă iubitul sa preia controlul! Achiziționează acum VibraToy și trăiește împreuna cu partenerul tău o experiență de neuitat! Lovense Internet Enabled Sex Toys